• Google
    fallesdetorrent: Gandia ja te cartell de falles del 2008.

    fallesdetorrent

    Blog "no oficial" de las Fallas de Torrent.

    domingo, octubre 07, 2007

    Gandia ja te cartell de falles del 2008.

    CARTELL DE FALLES 2008
    EDGAR ALLAN MASCARELL
    " DUENDE POR SIEMPRE"

    Al centre comercial i d’oci La Vital ha tingut lloc el veredicte del Primer Concurs de Cartells de Falles Tomàs Femenia que organitzat per la Federació de Falles i patrocinat per La Vital ha comptat amb 46 obres presentades en aquesta primera edició que porta el nom de l’expresident de la Junta Local Fallera de Gandia, Tomàs Femenia.

    Les Falleres Majors de Gandia, Olga Colomer Vicedo i Maria Barber Deusa, junt al President de la FdF, Jesú s Garcia; la directora de La Vital, Guadalupe López i la vídua de Tomàs Femenia, Amparo Martí, presidiren dissabte per la vesprada el lliurament dels premi dotat amb 1.500 euros i imatge de les Falles del 2008 a la capital de la Safor.
    El jurat composat per Eugènia Herrero, llicenciada en Belles Arts; Rafa Andrés, fotògraf; i Lluís
    Muñóz, dissenyador gràfic, va decidir com a cartell guanyador el presentat per Edgar Allan Mascarell Martínez, amb el títol "Duende por siempre" i que representa una fallera en flames al mé s pur estil modernista. Dona la casualitat que Edgar va estar l’encarregat de realitzar el cartell de falles del 2007 que li va encomanar la Federació de Falles i ara, en tècnica lliure, ha guanyat aquesta primera edició del concurs Tomàs Femenia.

    El jurat va voler destacar així mateix com a finalistes, "per la qualitat plà stica, el seu impacte visual, la seua capacitat comunicativa i el seu disseny i originalitat" els cartells de Javier Alborch titulat "Cal al casal"; el d’Esteban Bonet amb "Tots amb mocador" i el d’Hector Sánchez per "Dama de Foc". Els 46 cartells participants poden ser contemplats a les galeries del centre comercial La Vital al llarg del mes d’octubre.

    Gandia, 7 d’octubre del 2007