• Google
    fallesdetorrent: Presentación Lletrafaller 2007

    fallesdetorrent

    Blog "no oficial" de las Fallas de Torrent.

    miércoles, febrero 28, 2007

    Presentación Lletrafaller 2007

    Benvolguts amics i amigues:

    Un any més tenim a be convidar-vos a la solemne exaltació de la revista Lletrafaller. En este número 4 trobareu entrevistes a Fangòria (Alaska i Nacho Canut), Rosita Amores, la pirotècnica Reyes Martí, l'artiste Pepe Puche, Josep Lluís Marín (de l'Associació d'Estudis Fallers), Marta Reglero (FMV 07), Joan Ramírez (el 'panòptic'); ademés de reportages sobre les Falles de la Ribera, les Fogueres d'Alacant, les Falles de Fuenterrobles, les Falles ecològiques, les Falles d'especial, les Falles especials, les Falles de tot l'any, ninots... Com ya és habitual, hem contat en les obres de diversos dissenyadors gràfics i artistes: L'Auca de Nelo Vilaplana i les ilustracions de Francesc Mascarós, Enric Cerdán, Bàrbara Sebastián i Davit Murchuet. També trobareu els tradicionals versets de l'emperador del vers faller: Anfós Ramon.

    Per tercer any consecutiu, la revista Lletrafaller concedix el Premi al Ninot de més Tro de l'Exposició organisada per Junta Central Fallera.
    Enguany, per decisió del jurat, el premi va a parar al ninot de Vicent Albert, presentat per la Falla Blanqueries.

    La presentació tindrà lloc el pròxim dijous 8 de març, a les 20 hores, en el Saló d'Actes de Lo Rat Penat (C/ Trinquet de Cavallers, número 9. Valéncia Ciutat).

    En l'acte de presentació se proyectarà el curt "Superfallera", dirigit per Manuel Valero.

    Esperem contar en la presència de la Fallera Major de Valéncia, autoritats, representants de les principals forces polítiques, fallers, aixina com en la vostra assistència.

    Rebau una cordial salutació.

    Juli Amadeu Àrias i Burdeos
    (Director)



    Premi al Ninot de més Tro